Meyco brings style within reach
Private / B2B

­Meyco Baby steunt Stichting Babyspullen


Help jij ook mee?


In Nederland worden 1 op de 13 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een eerlijke start en dat is ook de missie van Stichting Babyspullen! 

Stichting Babyspullen zamelt in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken zij gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.  In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede pakket volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

Kom samen in actie en help mee!

Kom samen met ons in actie, omdat ieder kind recht heeft op een eerlijke start. Hieronder lees je wat jij zou kunnen helpen:

Gebruikte babyspullen doneren
Om babystartpakketten te kunnen maken, heeft Stichting Babyspullen allerlei babyspulletjes nodig: van kleding tot beddengoed en van kruiken tot verzorgingsproducten. Is jouw kindje uit zijn kleren gegroeid? Of heb je nog hoeslakens of dekentjes liggen die niet meer gebruikt worden? Zoek dan een inzamelpunt bij jou in de buurt en doneer de babyspullen die jij nog een tweede leven kan geven.
Doneer een geldbedrag via geef.nl
Wil je liever een geldbedrag doneren om de stichting te helpen? Bepaal zelf welk bedrag je wilt schenken en doneer gemakkelijk via geef.nl. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar via de website en het werkt heel gemakkelijk.

Meer over het werk van Stichting Babyspullen

Bekijk hier een filmpje over de geweldige werkwijzen van de vrijwilligers van Stichting Babyspullen.  Wil jij ook graag een steentje bij dragen? Kijk op de website van Stichting Babyspullen wat jij kan betekenen en hoe jij kan helpen om een kleintje zonder zorgen op te laten groeien.


Omdat elk kind recht heeft op een goede start!