Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Fashion Product Coördinator

Uren: 40 – 32 uur per week
Periode: Februari 2024 – Juli 2024
Talen: Nederlands, Duits & Engels
Standplaats: Emmerich am Rhein – net over de grens bij Arnhem

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij jij je verder kunt ontwikkelen? Heb jij een passie voor fashion en textiel? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Meyco maakt mooi bereikbaar
Bij babylifestyle merk Meyco Baby vinden wij dat iedereen een individu is en naar eigen smaak & stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creëren. Meyco Baby biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete babytextiel collecties die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander.

Fashion Product Coördinator
Als stagiair Fashion Product Coordinator ondersteun jij onze hoofdinkoper bij de optimale planning en inkoop van onze producten. Je helpt ervoor te zorgen dat onze artikelen op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid voor de beste prijs op voorraad zijn. Hiervoor leer je de verkoopcijfers analyseren en hoe je deze moet interpreteren en vertalen naar de laatste ontwikkelingen in de markt. Je ondersteunt bij het sample proces, het plaatsen van orders en bewaken van afgesproken levertijden. Hiervoor volg je het gehele logistieke proces tot in de details – van productie, de containerplanning, verscheping tot aan de binnenkomst van de geoderen. Daarnaast help je bij de administratieve afhandeling in ons WMS. Voor deze stageplaats zoeken wij een enthousiaste student die zich met passie voor inkoop en fashion wil inzetten in een professionele werkomgeving.

Wat bieden wij? 

  • Uiteraard een passende stagevergoeding 
  • Een dynamische stage in een succesvol & snelgroeiend internationaal baby lifestyle bedrijf 
  • Een gezellig, ambitieus en what-you-see-is-what-you-get team waar jij deel van uit gaat maken 
  • Ruimte om je zelf te ontwikkelen en alle ins and outs van het vak te leren

Ben jij de Stagiaire die wij zoeken? 
Solliciteer dan voor 30 december door jouw CV, portfolio en motivatiebrief te mailen naar marcel@b-boo.com en bij interesse nemen we contact met jou op.