Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Werken bij Meyco


Meyco maakt mooi bereikbaar.
Wij vinden dat iedereen een individu is en naar eigen smaak & stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creëren. Meyco biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete collecties die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander.

Vacatures
Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander. Dat is waar Meyco voor staat. Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Kom dan bij ons werken! Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer. Wij zijn benieuwd waar jij blij van wordt en waar jij in uitblinkt. Ben jij net zoals Meyco ook uniek, ondernemend, ambitieus en een tikkeltje nuchter? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die onze teams kunnen versterken. Wij bieden een fijne werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en heel veel meer. Bekijk hier onze vacatures.

Stages
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats? Zoek je een stageplek waarbij jij jezelf binnen een enthousiast team van medewerkers en andere stagiairs kan ontwikkelen en van alles kan leren? Lijkt het je een uitdaging om werkzaam te zijn in een internationaal opererend en succesvol babylifestyle bedrijf net over de grens in Emmerich? Ieder schooljaar hebben wij diverse stageplaatsen beschikbaarop onze branding & marketing afdeling, bij e-commerce, logistiek of finance. Bekijk hier onze stageplaatsen.

Solliciteren
Heb je interesse in een van deze leuke functies? Stuur ons per mail dan jouw motivatie & CV naar info@b-boo.com.
Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en wij nemen contact met jou op. Wellicht tot snel!