Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Over Meyco


 

Meyco maakt mooi bereikbaar

Wij vinden dat iedereen een individu is en naar eigen smaak & stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creëren. Meyco Baby biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete collecties voor jouw babyuitzet die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco groeit met jouw kleintje mee voor comfortabel slapen in elke fase. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander. 

Dat is waar Meyco voor staat. Wij maken kwaliteitsproducten voor een hele scherpe prijs. Van basic witte hydrofiele doeken tot een gebreide deken en van een babyslaapzak tot voetenzak. In ons assortiment voeren wij textiele baby- en peuterproducten in de categorieën slapen, verzorgen, thuis en onderweg. Van tijdloze uni kleuren, zoals Sand en Offwhite tot aan de nieuwste hippe dessins of trendy breisels. Je vindt het allemaal in onze webshop en bij onze dealers. 

De kleuren en prints zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, waardoor je naar eigen smaak kunt mixen en matchen om jouw allermooiste productcombinaties samen te stellen. Dus wees creatief en combineer erop los. 

Heb je wat inspiratie nodig? Volg ons dan op  Instagram, Facebook, TikTok of Pinterest. Tag ons op Instagram met @meycobaby en maak elke maand kans op een Meyco Baby shoptegoed ter waarde van 50 euro


Onderdeel van B-boo baby & lifestyle

Meyco is onderdeel van moederorganisatie B-boo baby & lifestyle GmbH. B-boo is ontstaan op 1 januari 2013, waarbij later het bedrijf Meyco is overgenomen om als merk voort te zetten. Meyco ontwikkelt sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen, staat voor hoogwaardige kwaliteit en alle producten zijn zeer duurzaam in gebruik. 

Het assortiment is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en biedt nu naast een zeer uitgebreide bedtextiel collectie, ook een enorm assortiment aan hydrofiele items, verzorgingsproducten, voetenzakken, autostoelhoezen, boxkleden, klamboes, slaapzakken, inbakerdoeken, babykameraankleding en nog veel meer. 

Het bedrijf b-boo baby & lifestyle GmbH is producent, distributeur en agent van diverse merken die babyartikelen ontwikkelen. De producten worden door heel Europa verkocht. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, maar staat onder Nederlandse leiding. Het team bestaat uit een select gezelschap van professionals met internationale kennis en ervaring in de babybranche. B-boo heeft service, snelheid, prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat de producten die wij in de markt zetten van toegevoegde waarde zijn voor de retailers, babywinkels, kinderdagverblijven én natuurlijk alle (aanstaande) ouders en iedereen daaromheen.


Wij zijn er voor jou!

Wil je iets met ons delen? Heb je vragen? Mis je iets in onze collectie? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij helpen je graag: info@b-boo.com.

b-boo baby & lifestyle GmbH
Tackenweide 54
D-46446 Emmerich am Rhein

T +49 (0)2822 976500 
T +31 (0)85 4015880
E info@b-boo.com