Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Thuis bij Patricia & Matthijs


Patricia (29) en Mathijs (29) zijn zo'n twee maanden geleden ingetrokken in hun nieuwe huis in Oudorp, een dorpje vlakbij Alkmaar. Nadat ze hun appartement vorig jaar verkochten, hebben ze eerst flink verbouwd terwijl ze tijdelijk bij de ouders van Mathijs woonden.

‘We doen ons best om de babykamer zo duurzaam mogelijk in te richten. ’ 


De komst van een baby verandert je leven 

“We hebben inmiddels onze draai gevonden in ons nieuwe huis en we zijn het zelfs aan het klaarmaken voor de komst van ons eerste kindje!” vertelt de zwangere Patricia trots. Matthijs werkt fulltime bij een reclamebureau en Patricia werkt fulltime bij een online webshop. Het stel leidt een druk sociaal leven en houdt van koken, lekker uit eten en op pad gaan met vrienden. Er zijn al meer stellen in de vriendengroep met kinderen, dus dat belooft sowieso een gezellige tijd te worden. Daarnaast zijn ze beiden erg sportief. Patricia blijft voorlopig haar bodypump nog zo lang het kan volhouden. Voor de ouders van Patricia en Matthijs wordt
 dit het eerste kleinkind en die staan dan ook te popelen om allebei een dag in de week de opvang te verzorgen. Patricia gaat een dag minder werken en voor de andere twee dagen is er opvang bij een kinderdagverblijf in de buurt geregeld. ”

Duurzame opties voor de babykamer 

“Inmiddels ben ik 27 weken zwanger en begint het wel te kriebelen om alles klaar te maken. We proberen de babykamer zo bewust en duurzaam mogelijk in te richten. We hebben veel dingen tweedehands op de kop getikt of gekregen. Het autostoeltje bijvoorbeeld hebben we van een vriendin gekregen. Daar doe ik dan gewoon een nieuwe hoes omheen en dan is het echt zo goed als nieuw. Dat dat ook nog eens een stuk goedkoper is, is mooi meegenomen, maar niet de hoofdreden,” vertelt Patricia. Het babykamertje is een combinatie van een nieuw ledikant met een oude commode en kledingkast uit het vorige huis. Door een likje verf past het als geheel nu perfect bij elkaar.


'Wij zijn straks naast geliefden ook ineens samen ouders. Wauw!'Mixen & matchen om het perfecte droomkamertje te creëeren. 

“Het beddengoed wilde ik graag nieuw, omdat ik dat iets speciaals vindt,” vertelt Patricia. Matthijs vult haar aan: “We zijn beiden creatief. Dus we vinden het mixen en matchen tot de gewenste stijl heel tof om te doen. En het fijne is dat de Meyco Baby collectie niet de hoofdprijs kost!”Neutrale tinten 

“Matthijs en Patricia vinden het nog lastig om zich een voorstelling te maken van hoe het zal zijn met de kleine erbij. Maar ze hebben er vooral heel erg veel zin in. "Het kamertje is precies geworden zoals we hadden bedacht. Rustig, stijlvol en met neutrale tinten. En alles past perfect bij elkaar", glundert Patricia. ”

Alle producten uit deze blog