Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Waarom kopen als je ook kan huren?

Huur jouw babyspullen bij Tiny Library


Baby op komst! Als je jouw eerste kindje verwacht, word je vaak overvallen door de verschillende babyuitzetlijsten en de ruime keuzes aan producten. Maar wat heb je nou écht nodig en hoe lang gebruik je bepaalde babyspullen?


Huur jouw babyspullen en bespaar op jouw babyuitzet

Wist je dat je in het eerste levensjaar van je kleintje veel producten maar relatief kort gebruikt? Neem bijvoorbeeld een co-sleeper of een wiegje. Voor je het weet is jouw kindje dat bedje alweer uitgegroeid en kan je overstappen naar een ledikantje! Een duurzaam alternatief is om deze producten dan te huren. Door bijvoorbeeld de kinderwagen, een draagzak, de box of het wipstoeltje te huren, draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, maar bespaar je ook heel wat centjes!


Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kan ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 30% goedkoper dan kopen via bijvoorbeeld Marktplaats. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.


Hoe werkt het huren van babyproducten?

Je huurt jouw favoriete babyproducten eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Zij bieden jou de mogelijkheid om topmerken te huren voor een laag maandbedrag. 

Hoe het werkt? Kies online eenvoudig jouw favoriete producten en ontvang de items wanneer jij ze nodig hebt. Gebruik je de spullen niet meer? Dan kun je ze gemakkelijk en gratis weer bij Tiny Library retourneren. Na ontvangst wordt alles optimaal gereinigd in hun professionele stomerij, zodat alle items volledig hygiënisch en schoon zijn, voordat het naar de volgende baby gaat. Zo kunnen er weer andere jonge ouders blij mee gemaakt worden!

Jouw favoriete Meyco Baby items bij Tiny Library

Naast o.a. kinderwagens, autostoelen, meubeltjes en speelgoed, kan je ook Meyco Baby beddengoed en boxkleden huren. Ook heel handig als je een item zoals een co-sleeper, wiegje of box relatief maar kort gebruikt.