Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Thuis bij Kelly & Mark


Kelly (30) en Mark (36) wonen op een fijne boerderij in Zeeland (NB) met hun vier kindjes, Xavi (9), Peppe (6), Loïs (3) en Millie (7 weken). 

Bij het gezin van zes is het elke dag druk, maar op zondagochtend hebben ze tijd voor elkaar. Het ‘grote bed’ is even van iedereen en er worden spelletjes gespeeld, boekjes gelezen en véél geknuffeld. Pas als Millie toe is aan haar eerste dutje gaan ze naar beneden om te genieten van een gezellig zondags ontbijt.

‘Met zo'n groot gezin is het geen moment saai in huis.’ 

Een groot gezin 

De droom van Kelly die met de komst van Millie werkelijkheid geworden is. Voor haar geen sprong in het onbekende, want het gezin waarin ze opgroeide bestond naast haar ouders, broer en twee zussen uit diverse pleegkinderen. “Het was altijd druk en gezellig! En ik geniet nog steeds van de hechte band met mijn familie. Mijn zussen, broer en ik zijn inmiddels allemaal het huis uit, maar we wonen allemaal nog in een straal van 10 kilometer bij elkaar vandaan.” 

Niet altijd vanzelfsprekend 

Dat grote gezin heeft Kelly altijd als gezellig en warm ervaren en ze wil niks liever dan deze ervaring meegeven aan haar eigen kindjes. Toch was een gezin met vier kindjes geen vanzelfsprekendheid voor Kelly en Mark. Na de geboorte van Xavi volgden drie miskramen en de zwangerschappen van Peppe en Loïs waren zelfs behoorlijk risicovol vanwege complicaties. De beslissing voor nog een zwangerschap was dan ook niet lichtzinnig genomen. “Maar zó gezegend met de zwangerschap én droombevalling van Millie. Nu zijn we compleet.”  

Ruilen en doorschuiven maar! 

“Bij Xavi hadden we veel blauwe spulletjes gekocht. Achteraf was dat natuurlijk niet zo handig, aangezien er daarna alleen maar meiden kwamen. Maar gelukkig heeft mijn zus ook jongens, dus we ruilen en schuiven heel wat door. We vinden het erg leuk als de neefjes en nichtjes van dezelfde spulletjes gebruik maken, maar het is vooral praktisch én heel voordelig, helemaal wanneer we de gekregen spullen combineren met de Budget Basics van Meyco Baby in de neutrale trendkleuren.” De wasmachine staat met een gezin van zes geen dag stil. “Gelukkig hebben we een ruime voorraad aan basics, zoals hydrofiele doeken en badstof monddoekjes. Die zijn écht onmisbaar, we gebruiken ze voor alles! Ook de Budget Basics hoeslakens en pyjama's zijn makkelijk voor elk kind te gebruiken en combineren we met alles,” vertelt Kelly.


'Naast papa en mama zijn, maken wij bewust tijd voor elkaar.'Van gezellig druk naar romantiek 

Van gezellig druk naar romantiek Met zo’n druk leven is het soms best lastig om tijd voor elkaar te maken. Mark en Kelly proberen bewust tijd voor elkaar te maken door zeker één keer per maand met zijn tweetjes uit eten te gaan en één keer per jaar gaan ze een weekendje weg met z’n tweeën. Allebei de opa’s en oma’s wonen in de buurt en helpen dan graag een handje met oppassen.