Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Van winter tot zomer: dé slaapzak voor je kleine dromer


De naam zegt het al, de Meyco Baby 4-seizoenenslaapzak is een slaapzak voor alle vier de seizoenen en bestaat uit vier verschillende slaapzakken in één. Dat is fijn, want tijdens de seizoenswisselingen verandert de temperatuur binnens- en buitenshuis mee. Zo hoef je niet voor ieder seizoen een andere slaapzak in huis te halen. Het systeem van de slaapzak? Dat werkt supersimpel. In no time verander je van herfst- naar winter-, naar lente- en zomerslaapzak. 

Winter: baby, it's cold outside 

Brrr. Onze winterse nachten kunnen behoorlijk koud zijn. Trek tijdens deze nachten je kleintje een complete slaapzak aan. Maak de binnenslaapzak met drukknoopjes vast aan de buitenslaapzak en rist de lange mouwtjes eraan vast. Zo blijft je kind tijdens de koudste winternachten behaaglijk warm

Lente en herst: niet te warm, niet te koud 

In het voor- en najaar gebruik je alleen de dikke buitenslaapzak, maar rits je de mouwtjes er vanaf. Zo zijn de armpjes van je kindje niet bedekt en blijft het lijfje lekker warm. Fijn voor de dagen en nachten die doorgaans niet heel warm of koud zijn. De 100% katoenen buitenslaapzak ventileert goed en heeft een warme vulling van polyester

Zomer: houd het kleine bolletje koel 

Een warme zomerdag en -nacht? Het valt dan niet altijd mee om lekker te slapen. Dat geldt ook voor je kindje. Met alleen de binnenslaapzak zonder mouwtjes, geniet hij van de juiste temperatuur. De 100% katoenen binnenslaapzak is licht en luchtig en ventileert goed. Zo help je je kleintje ook bij warm weer goed te slapen. Fijn voor jullie allebei.
In maat verstelbaar: geschikt vanaf 6 maanden tot zelfs 3 jaar oud! 

Door de onderzijde van de 4-seizoenenslaapzak om te vouwen en met drukknoopjes vast te zetten, is de slaapzak in maat verstelbaar, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van deze slaapzak. De lengte is hierdoor geschikt vanaf 6 maanden tot zelfs 3 jaar oud.

4 in 1: top voor de portemonnee