Wij zijn vrijdagmiddag 21 juni gesloten en niet bereikbaar.
Particulier / B2B

Van pufclub naar sportclub

Alles voor je gezondheid


Zwangerschap, bevalling en het zorgen voor je baby vragen nogal wat van je. Dat begint met je lichaam dat negen maanden bezig is om je kindje te laten groeien. Ook mentaal gebeurt er van alles: je zorgt niet meer alleen voor jezelf en je moet aan van alles denken. Hoe je dat het kunt handelen? Denk vooral af en toe lekker aan jezelf en je gezondheid. Hoe? Kom in beweging!


Sporten tijdens je zwangerschap?

Jazeker! Tijdens je zwangerschap ben je vaak al bewuster bezig met je gezondheid, want je wil je kleintje zo gezond mogelijk ter wereld brengen. Daarnaast kan het je tijdens de bevalling en het herstel helpen als je er fit aan begint.

De meeste sporten kan je zeker tot aan week twintig gewoon blijven doen. Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Doe een stapje terug wanneer het nodig is of als je buik te veel in de weg zit. Wandelen, zwemmen, en fietsen zijn perfecte manieren om actief te bewegen als je zwanger bent.


Van #futloos naar #fitmom

Sporten ná de zwangerschap? Absoluut! (vanaf 6-8 weken na de bevalling). Wanner je maar een paar uurtjes per nacht slaapt in de eerste maanden na de bevalling, kan sporten best een opgave zijn. Je bent soms zo druk bezig met het zorgen voor je baby, dat je haast zou vergeten hoe belangrijk je eigen gezondheid is! Elk beetje bewegen helpt je om fitter te worden en voelen. En als je fit bent dan gaan ook die gebroken nachten je veel makkelijker af.


Voorkom je winterdip

Met sporten of wandelen maakt je lichaam het gelukshormoon endorfine aan. Dit stofje zorgt ervoor dat je je vrolijker en relaxter voelt. Hoe vaker je sport, hoe beter de endorfine productie op gang komt. Zo krijgt een winterdip geen kans!


Wees niet te streng

Voorkom dat je jezelf onrealistische doelen oplegt of dat je te veel 'moet' van jezelf. Het állerbelangrijkste is dat jij kunt genieten van en met je kindje en dat je lekker in je vel zit. Enne... rust is daarbij ook heel belangrijk. Zorg dus voor een goede afwisseling!

Meyco Home

Thuis is de plek waar je tot rust komt. Met onze Meyco Home collectie geniet je van zachte, natuurlijke materialen van de mooiste kwaliteit. Jouw smaak is uniek, daarom zijn alle kleuren en prints van onze collectie volledig op elkaar afgestemd. Je kunt hierdoor alles met elkaar combineren tot je eigen stijl.