Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Mix & Match


Lees hier alle blogs die jou inspireren om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar past, want precies daar zijn wij bij Meyco nou zo graag mee bezig! Comfort staat natuurlijk op de eerste plaats, maar we willen ook dat het er leuk uit ziet.

Thuis bij Kelly & Mark

Kelly (30) en Mark (36) wonen op een fijne boerderij in Zeeland (NB) met hun vier kindjes, Xavi (9), Peppe (6), Loïs (3) en Millie (7 weken). Bij het gezin van zes is het elke dag druk, maar op zondagochtend hebben ze tijd voor elkaar. 

Babykamertje inrichten

Het kamertje inrichten is één van de leukste dingen om te doen in de voorbereiding op de komst van je kleintje. Het is dan ook verleidelijk om gelijk helemaal los te gaan. Lees voor je begint even ons praktische stappenplan, zo houd je het ook nog eens heel budgetvriendelijk! 

Thuis bij Patricia & Matthijs

Patricia (29) en Mathijs (29) zijn zo'n twee maanden geleden ingetrokken in hun nieuwe huis in Oudorp, een dorpje vlakbij Alkmaar. Nadat ze hun appartement vorig jaar verkochten, hebben ze eerst flink verbouwd terwijl ze tijdelijk bij de ouders van Mathijs woonden. 

Meyco Home

Laat je inspireren door onze Meyco Home collectie voor jouw eigen sfeer in huis. Je vindt bij ons eigentijdse, kwalitatieve producten die ook nog eens heel erg betaalbaar zijn. Mix & Match nu met de collecties van Meyco Baby.

Beige babykamer

Beige babykamers zijn helemaal de trend van nu en ze zijn prachtig om naar te kijken. Mooie babyspulletjes gemaakt van natuurlijke materialen in beige, lichtbruine en zand-achtige kleuren. Wij laten je zien hoe je jouw babykamer kan omtoveren tot een vredig én duurzaam paradijsje.

Thuis bij Carlijn & Niels

In Egmond aan den Hoef is een kleintje geboren! Carlijn (25) en Niels (27) zijn sinds vier weken trotse ouders van baby Noud. Ze geniet volop in hun eigen gezinscoconnetje. 

Magazine &CO najaar 2022

Inspiratie uit het Meyco magazine najaar 2022

Thuis bij Lynn & Joey

Als een echt team gaan Joey (33) en Lynn (27) uit Reusel aan de slag in huis. Lynn is al bijna 30 weken zwanger, dus Joey haalt de babyspullen van zolder. Alles wordt fris gewassen en ook Loavie (bijna 2) krijgt een doekje om te helpen met soppen. 

Meyco X Mrs. Keizer - Ibiza collectie

Haal de zomerse Ibiza vibes in huis met Meyco & Mrs. Keizer. Meyco heeft samen met AnneMarie Keizer alias Mrs. Keizer een nieuwe bamboe collectie ontwikkeld. 

Magazine &CO voorjaar 2022

Inspiratie uit het Meyco magazine voorjaar 2022

Meyco X Mrs. Keizer - Louis collectie

We zijn héél trots! Want we hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat de nieuwe Meyco X Mrs. Keizer Louis collectie álles bevat wat wij belangrijk vinden.

Mix & Match erop los