Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Slapen


Lees hier alle blogs die jou informeren en inspireren om jouw kleintje(s) zo makkelijk en comfortabel mogelijk te laten slapen en zo te verzekeren van een fijne nachtrust.

In gesprek met slaapcoach Janine Nuttycombe

Een slechte slaper en gebroken nachten, Janine weet er álles van. Toch keerde bij haar in huis de rust weer terug. Hoe? Doordat zij een opleiding tot slaapcoach volgde.

Dé slaapzak voor je kleine dromer

De naam zegt het al, de Meyco Baby 4-seizoenenslaapzak is een slaapzak voor alle vier de seizoenen en bestaat uit 4 verschillende slaapzakken in één. Zo hoef je niet voor ieder seizoen een andere slaapzak in huis te halen.

Een slaapritueel maakt het verschil

Grote kans dat je er al wel eens van gehoord hebt: de 3 R's. Ze staan voor rust, reinheid en regelmaat. Ouderwets? Ja. Truttig? Zeker niet!. Ze hebben al veel baby's geholpen en zijn helemaal terug van weggeweest

De ideale slaapzak

Een babyslaapzak is de perfecte keuze om je baby veilig en comfortabel te laten slapen. Maar hoe weet je dat je kleintje het niet té warm of koud heeft? En welke slaapzak is nou geschikt voor welke temperatuur?

Inbakeren

Met inbakeren maak je de fijne, warme omgeving uit de baarmoeder na, wat een kalmerend effect heeft op je baby. Het vermindert onrust, en verbetert slaap.

Bedje opmaken

Je baby slaapt het lekkerst als zijn of haar ledikantje goed en comfortabel is opgemaakt. Maar hoe maak je precies een ledikantje goed en veilig op? Wij leggen het jou stap voor stap uit.

TOG waarde

Met de TOG waarde kan je eenvoudiger inschatten wat je het beste kunt gebruiken in het babybedje, bijvoorbeeld een extra lakentje, het dekentje weghalen, wel of geen pyjama in de slaapzak.

Lekker slapen

Molton Stretch Hoeslaken - 60x120cm

€ 8,95

Molton PU Waterdicht Hoeslaken - 60x120cm

€ 11,95

Jersey Hoeslaken - Wit - 50x90cm

€ 5,95

Ledikantlaken 2-Pack Uni - Wit - 100x15cm

€ 14,95

Wieglaken 2-Pack Uni - Wit - 75x100cm

€ 9,95

SwaddleMeyco - New Mint - 0-3 Maand

€ 13,95

Molton Stretch Hoeslaken - 70x140/150cm

€ 11,95

SwaddleMeyco - Grijs - 0-3 Maand

€ 13,95

Molton Stretch Hoeslaken - 40x80/90cm

€ 6,95