Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Slapen


Lees hier alle blogs die jou informeren en inspireren om jouw kleintje(s) zo makkelijk en comfortabel mogelijk te laten slapen en zo te verzekeren van een fijne nachtrust.

Meyco groeit met je mee

De juiste slaapuitrusting maakt veel verschil voor een goede nachtrust. Als je kindje zich comfortabel voelt, is ontspannen veel makkelijker. En precies dat is nodig om lekker in slaap te kunnen vallen. Bekijk hieronder wat jouw kleine dromer nodig heeft in elke fase!

De Cocoon

Geef je baby een heerlijke nachtrust met de Meyco Baby Cocoon. De cocoon is een uniek product dat de eigenschappen van zowel een slaapzak als een inbakerdoek combineert. Het biedt de beste combinatie: comfort en veiligheid tijdens het slapen.

Dag ledikant, hallo peuterbed

Voor je het weet is je peuter zijn ledikantje uitgegroeid. Tijd voor een groter bed. Hallo nieuwe mijlpaal! Voor sommige kindjes is dat nieuwe bed één groot feest, voor anderen verloopt het wat minder soepel. Om de overgang kleiner te maken, is een peuterbed een goede tussenstap.

Zo slaapt je baby als een roosje

Brrr... Winterse nachten kunnen behoorlijk fris zijn. Het laatste wat jij dan wil, is een baby die wakker wordt van de kou. Maar hoe zorg je voor een perfecte slaapomgeving? En hoe weet je dat je kindje het niet te koud of te warm heeft?

Dé slaapzak voor je kleine dromer

De naam zegt het al, de Meyco Baby 4-seizoenenslaapzak is een slaapzak voor alle vier de seizoenen en bestaat uit 4 verschillende slaapzakken in één. Zo hoef je niet voor ieder seizoen een andere slaapzak in huis te halen.

Een slaapritueel maakt het verschil

Grote kans dat je er al wel eens van gehoord hebt: de 3 R's. Ze staan voor rust, reinheid en regelmaat. Ouderwets? Ja. Truttig? Zeker niet!. Ze hebben al veel baby's geholpen en zijn helemaal terug van weggeweest

De ideale slaapzak

Een babyslaapzak is de perfecte keuze om je baby veilig en comfortabel te laten slapen. Maar hoe weet je dat je kleintje het niet té warm of koud heeft? En welke slaapzak is nou geschikt voor welke temperatuur?

Inbakeren

Met inbakeren maak je de fijne, warme omgeving uit de baarmoeder na, wat een kalmerend effect heeft op je baby. Het vermindert onrust, en verbetert slaap.

Bedje opmaken

Je baby slaapt het lekkerst als zijn of haar ledikantje goed en comfortabel is opgemaakt. Maar hoe maak je precies een ledikantje goed en veilig op? Wij leggen het jou stap voor stap uit.

TOG-waarde

Met de TOG-waarde kan je eenvoudiger inschatten wat je het beste kunt gebruiken in het babybedje, bijvoorbeeld een extra lakentje, het dekentje weghalen, wel of geen pyjama in de slaapzak.

In gesprek met slaapcoach Janine Nuttycombe

Een slechte slaper en gebroken nachten, Janine weet er álles van. Toch keerde bij haar in huis de rust weer terug. Hoe? Doordat zij een opleiding tot slaapcoach volgde.

In gesprek met slaapcoach Janine Nuttycombe - Winter editie

Je zou misschien verwachten dat baby’s in het najaar makkelijker slapen dan in het voorjaar. Maar schijn bedriegt. Wij gingen in gesprek met slaapcoach Janine Nuttycombe en kregen tips en adviezen over slapen in het najaar.

Voorbereid de zomertijd in!

Op de laatste zondag van maart gaat de zomertijd weer in en dat betekent dat we de klok een uur vooruit moeten zetten. Bij jonge kinderen kan dit ervoor zorgen dat het slaapritme wat verstoord raakt. Bekijk hier hoe jij je zo goed mogelijk kan bereiden.