Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Thuis bij Carlijn & Niels


In Egmond aan den Hoef is een kleintje geboren! Carlijn (25) en Niels (27) zijn sinds vier weken trotse ouders van baby Noud. Ze genieten volop in hun eigen gezinscoconnetje.


‘We vroegen ons af of we wel genoeg tijd over zouden houden voor elkaar’.


Carlijn: ‘We zien hoe vrienden er soms mee stoeien om alles te combineren. Ik kijk er aan de ene kant al naar uit om weer lekker te gaan sporten, of dat eerste wijntje te drinken met vriendinnen. Maar op dit moment wil ik het liefst nog even lekker met Niels en Noud in ons fijne, knusse huis blijven.’ 


‘Omdat we nog geen ruimte hebben voor een babykamer, slaapt Noud lekker bij ons op de kamer. We hebben wel plannen om te verbouwen in de toekomst, zodat Noud ook zijn eigen kamer krijgt’, vertelt Niels.

Carlijn vervolgt: ‘We wonen vlakbij de zee, dus om weer conditie op te bouwen wandel ik graag met Noud over het strand. Het is nog wel even puzzelen wat je allemaal mee moet nemen als er ineens zo’n kleintje mee op pad gaat.’ 


Je weet eigenlijk niet overkomt als je voor het eerst vader en moeder wordt 

‘Vier weken geleden stond ons leven natuurlijk op zijn kop. Voordat Noud er was hebben we veel gefantaseerd over hoe het zou zijn, maar als het dan eenmaal echt zover is…’, vertelt de kersverse moeder Carlijn, terwijl haar zoon rustig ligt te slapen in haar armen. Onbeschrijflijk mooi en bijzonder.  

‘Het wiegje en ons bed in dezelfde stijl opgemaakt: twinning is winning!’

Lekker dichtbij  

’Noud was al meteen niet meer weg te denken. Alsof hij er altijd al geweest is. We hebben een co-sleeper gehuurd, zodat hij lekker dichtbij ons slaapt. Echt nú al een succes, het is vooral handig met de nachtvoedingen. En als hij onrustig is, leg ik mijn hand bij hem in het wiegje, zodat hij heel snel weer rustig wordt’.

’Als Noud slaapt genieten wij van ons ‘we-time momentje’ op de bank.’Carlijn houdt ervan om met het interieur bezig te zijn en heeft bij het opmaken van eigen bed en het wiegje de stijlen helemaal op elkaar afgestemd  


‘Ondanks dat Noud nog geen eigen kamer heeft, wilde ik er toch een gezellige en knusse plek van maken. Je krijgt in de eerste weken best veel bezoek in je slaapkamer, daarom wilde ik graag dat het er allemaal leuk uitziet. Dat geldt ook voor de verzorgingsspulletjes. Ik combineer de laatste trends op mijn eigen manier.’Eenheid creëren? Mix & match met producten, kleuren én printjes. 

Alle producten uit deze blog

Commodemandje Panter - neutral - Small

€ 14,95

Billendoekjesetui Knit Basic - taupe

€ 14,95

%
Plaid Uni - grey melange

€ 14,95 € 19,95

%
Hoeslaken wieg Cheetah - camel - 40x80/90cm

€ 4,50 € 6,95