Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Duurzaamheid


Lees hier alle blogs op het gebied van duurzaamheid. Meyco draagt bij aan de allermooiste wereld en wil ook jou inspireren om hier aan bij te dragen. 

Wastips

Om ervoor te zorgen dat jouw Meyco producten zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijven, geven we je een aantal wastips. Goed voor de portemonnee en het milieu.

Huur jouw babyspullen bij Tiny Library

Baby op komst! Als je jouw eerste kindje verwacht, word je vaak overvallen door de verschillende babyuitzetlijsten en de ruime keuzes aan producten. Maar wat heb je nou écht nodig en hoe lang gebruik je bepaalde babyspullen?

De wereld van morgen

Op het moment dat je een kindje op de wereld zet, word je vaak bewuster van het feit dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Dat de vele verschillende productieprocessen hier niet bepaald aan meewerken, is vast niets nieuws voor je. Door bewuster bezig te zijn met het maken van duurzame keuzes kun je een groot verschil maken.

Ongebleekt katoen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je baby, inclusief het bedtextiel en de kleding die je gebruikt. Een steeds populairdere keuze onder ouders is het gebruik van ongebleekt katoenen babytextiel producten. Maar wat is ongebleekt katoen eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan?

Meyco Baby steunt Stichting Babyspullen

In Nederland worden 1 op de 13 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven. Stichting Babyspullen zamelt in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van.

Bamboe Babytextiel

Ben je op zoek naar het perfecte textiel voor je kleintje? Dan is ons bamboe babytextiel misschien wel dé oplossing! Het biedt namelijk een combinatie van duurzaamheid, zachtheid en comfort, waar zowel jij als je kleintje dol op zullen zijn. In deze blog delen we 5 voordelen van bamboe textiel.

Meer zekerheid met het Oeko-tex certificering

Als ouder wil je alleen het beste voor je kleintje, vooral als het gaat om de producten die ze dagelijks gebruiken. Een van de belangrijkste aspecten van babytextiel is dat het veilig en vrij van schadelijke stoffen moet zijn. In deze blog vertellen we je meer over onze producten met een Oeko-tex certificering.