Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Thuis bij Lynn & Joey


Als een echt team gaan Joey (33) en Lynn (27) uit Reusel aan de slag in huis. Lynn is al bijna 30 weken zwanger, dus Joey haalt de babyspullen van zolder. Alles wordt fris gewassen en ook Loavie (bijna 2) krijgt een doekje om te helpen met soppen. Het lijkt wel een echte voorjaarsschoonmaak! 

Wat kunnen negen maanden lang duren


Het lijkt wel een eeuwigheid, zeker als je het vraagt aan Loavie van bijna 2. Want zij kan niet wachten tot haar broertje of zusje geboren wordt, waardoor ze ein-de-lijk grote zus zal zijn. Ondertussen maken Lynn en Joey het huis en de babykamer klaar voor de komst van de baby. 

‘De babykamer wordt een mix van oude en nieuwe spulletjes’ .


Nog even geduld grote zus

Lynn lacht: ‘Vooral het enthousiasme van Loavie werkt aanstekelijk. Ze wil álles al klaar hebben, het lijkt wel alsof we samen nesteldrang hebben. Loavie is zo trots op mijn buik en kan bijna niet wachten tot de baby er is. Ze controleert drie keer per dag of er al een baby’tje in de wieg ligt.’ 

Als een echte mini-mama hangt Loavie de was aan de waslijn. Ze is apetrots dat zij een badjasje heeft van dezelfde stof als de badcape van de baby.  


We maken samen alles klaar voor de komst van de baby. Zo bijzonder om dit met Loavie te doen.’ 

‘Het is prachtig om te zien hoe ze zich al als een klein moedertje gedraagt als ze met haar poppen speelt. Ze vindt het dan ook geweldig dat ze in haar ledikant dezelfde dekentjes heeft als in de wieg van de baby’, vervolgt Lynn. Loavie legt haar ‘baby’ in het wiegje, doet de dekentjes erover heen en rent naar Lynn om de buik te overladen met kusjes. ‘Welterusten baby,’ zegt Loavie.  

 ‘We weten nog niet wat het wordt, daarom kozen we fris geel voor ons lentekindje’ 


De babyuitzet gebruiken we opnieuw  


Het blijft nog even een verrassing wat het wordt, dus de babykamer wordt ingericht in rustige, neutrale kleuren. ‘We hadden in de babykamer van Loavie gekozen voor groen en taupe en dat maken we nu verder af met fris geel. Want nu wordt het natuurlijk een lentekindje’, vertelt Lynn.  ‘Bij alles wat we kopen voor Loavie bedenken we nu al of dit later ook nog door haar broertje of zusje te gebruiken is. Zonde om alles dubbel in huis te hebben. Zonde voor het milieu én onze portemonnee.’ 

‘De babykamer wordt een combi van oude spulletjes van Loavie en wat nieuwe items.’ 


 Alle clichés zijn waar

Joey: ‘Het vaderschap heeft mij wel veranderd. Je krijgt ineens heel veel verantwoordelijkheid. Van tevoren vroeg ik me wel eens af of ik het wel zou kunnen, maar het ging eigenlijk helemaal vanzelf. Ik kon me meteen al geen leven meer voorstellen zonder haar. 

Je levert wat vrijheid in, omdat je je moet aanpassen aan het ritme van je kleintje, maar het cliché is wat mij betreft helemaal waar: je krijgt er zó veel voor terug. Vooral omdat ik erg veel van mezelf terugzie, voornamelijk de streken die Loavie nu al uithaalt, haha!’ 


‘Ik zie zoveel van mezelf terug, vooral dezelfde streken, haha!’ 


Alle producten uit deze blog

New
Baby zomerslaapzak Branches - sand - 70cm

€ 17,95

%
Badjas badstof Uni - soft yellow - 98/104

€ 15,15 € 18,95

%
Wieglaken Lemon - soft yellow - 75x100cm

€ 10,35 € 12,95

%
Klamboe Uni - soft yellow

€ 33,70 € 44,95

Badcape Lemon - multicolour - 90x90cm

€ 24,95

Billendoekjesetui Knit Basic - taupe

€ 14,95