Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Meyco groeit met je mee


Op de wereld is alles nieuw voor je baby. Al die indrukken kunnen behoorlijk vermoeiend zijn en daarom is het niet zo gek dat baby’tjes veel slapen. Naast het verwerken van prikkels hebben baby’s, peuters en kleuters hun slaap hard nodig om te kunnen groeien. Tijdens de diepe slaapfase worden groeihormonen aangemaakt. De juiste slaapuitrusting maakt veel verschil voor een goede nachtrust. Als je kindje zich comfortabel voelt, is ontspannen veel makkelijker. En precies dat is nodig om lekker in slaap te kunnen vallen. Bekijk hieronder wat jouw kleine dromer nodig heeft in elke fase!

0-6 maanden


Swaddle to sleep

Niets is fijner voor jouw pasgeboren baby dan lekker stevig ingebakerd in slaap te kunnen vallen. Onze SwaddleMeyco inbakerdoeken zijn daarom dan ook een echte must have voor jouw babyuitzet. De inbakerdoeken creëren eenvoudig het geborgen gevoel van de baarmoeder, waardoor je kleintje weer snel rustig en ontspannen wordt.  


Wiegje

Een wiegje is voor de allereerste periode van je kindje. Ideaal, want lekker licht, compact en makkelijk te verplaatsen. Perfect om je kindje lekker dichtbij je te houden. Als je baby beweeglijker wordt is het verstandig om over te stappen naar een ledikant. De standaardafmeting van een wiegje is 40x80cm.


Checklist | 0-6 maanden

0-2 jaar


Slapen in een slaapzak

Zodra je kleintje zich kan omdraaien en niet meer op één plek in het bedje blijft, is een slaapzak een goede keuze. Niet alleen heel veilig, maar ook heerlijk warm, geborgen en comfortabel. In verschillende maten, met of zonder (afritsbare) mouwen en wel of geen leuk printje: bij Meyco Baby vind je altijd precies de slaapzak die je zoekt.  


Ledikant

Wat gaat het hard! Je kindje is nu niet meer zo piepklein en ontdekt elke dag nieuwe dingen. Is hij uit de wieg gegroeid? Tijd voor een ledikant!. Dit veilige babybedje heeft zijwanden die bestaan uit spijlen. Vaak verstelbaar in hoogte, zodat je kindje er niet zomaar uit kan klimmen! De standaardafmeting van een ledikant is 60x120 cm


Checklist | 0-2 jaar

2-3 jaar


Jump, jump, jumper!

Het leven is één grote ontdekkingstocht voor peutertje. Hij gaat er steeds meer op uit en wil van alles 'zelluf doen'. De jumper slaapzakken zijn speciaal gemaakt voor kleine ondernemende typetjes. Jouw kindje heeft namelijk veel bewegingsvrijheid dankzij de 'benen' in deze slaapzak. Erg handig en veilig zodra je kindje gaat lopen of staan.


Peuterbed

Rond deze leeftijd is je kindje waarschijnlijk klaar voor een groter bed. Veel peuters vinden het fántastisch om over te stappen naar een groot bed, maar het kan ook best een beetje spannend zijn. Een peuterbed is een kleinere versie van het 1-persoonsbed. De standaardafmeting van een peuterbed is 70x140/150 cm


Checklist | 2-3 jaar

Vanaf 3 jaar


Pyjama party!

Voor veel kindjes dé favoriet: een zachte pyjama. Natuurlijk fijn om in te slapen, maar ook perfect om lekker mee op de bank te hangen. Bij het kopen van een pyjama is het goed om erop te letten van welk materiaal de pyjama gemaakt is. Natuurlijke materialen laten meer lucht door en dat voorkomt dat je kindje gaat zweten in de nacht. 


1-persoonsbed

Een peuterbedje kan mee tot je kindje zo'n 6 of 7 jaar oud is. Toch liever meteen een 1-persoonsbed? Kan ook! Een 1-persoonsbed is vaak ook verkrijgbaar met een uitvalbescherming. Je kindje kan er zelf in en uit, dus het is handig om even de veiligheid zoals een traphekje te controleren. De standaardafmeting van een 1-persoonsbed is 90x200 cm


Checklist | Vanaf 3 jaar

Meyco groeit met je mee

New
New
Wiegdeken Wafel Katoen - sand - 75x100cm

€ 29,95

New
Wiegdeken Wafel Katoen - greige - 75x100cm

€ 29,95

New
New
Wiegdeken Wafel Katoen - nature - 75x100cm

€ 29,95

New
New
Baby zomerslaapzak Plume - offwhite - 110cm

€ 29,95

New
Baby zomerslaapzak Plume - offwhite - 70cm

€ 21,95

New
Baby zomerslaapzak Plume - soft sand - 70cm

€ 21,95

New
Baby zomerslaapzak Plume - soft sand - 110cm

€ 29,95

New
Baby zomerslaapzak Plume - soft sand - 90cm

€ 25,95

New
Baby zomerslaapzak Plume - offwhite - 90cm

€ 25,95

New
Wiegdeken bamboe Ajour - offwhite - 75x100cm

€ 32,95

New
New
Ledikant laken Plume - soft sand - 100x150cm

€ 19,95

New
Wieglaken Plume - soft sand - 75x100cm

€ 13,95

New
New