Wij zijn vrijdagmiddag 21 juni gesloten en niet bereikbaar.
Particulier / B2B

Bye bye winter, hallo zomer

Op avontuur in de natuur!


De wintermaanden waren perfect om met je kleintje te cocoonen, maar nu wil je niets liever dan er samen op uit. Tijd voor zonnestralen, snuiven aan de frisse lentelucht en op ontdekkingstocht in het groen. Dat is goed voor jou én je kindje. Waar wacht je nog op?


Groen geluk voor groot en klein

De natuur is een heerlijke omgeving voor iedereen. De buitenlucht en lichaamsbeweging zijn goed voor ons koppie, lijf én ontwikkeling. Of het nu om je peuter, pasgeboren baby of jezelf gaat. Goede zaak dus dat we steeds meer beseffen dat je groen, juist met je baby, zeker moet doen!


Alle zintuigen op scherp

Het eerste jaar leert je kleintje enorm veel. Wist je dat een natuurlijke omgeving hier onbewust een flink steentje aan bij kan dragen? De natuur weet namelijk als geen ander de verschillende zintuigen van je baby perfect te stimuleren. Zo is een voor jou rustgevende wandeling in het park of bos, voor je kindje één grote ontdekkingstocht.

Horen, zien en...  ontdekken

Doordat het zicht van je baby pas na zijn eerste levensjaar volledig is ontwikkeld, is hij vooral nog gefocust op geluiden. Wat zijn dat er veel in de natuur! Ritselende blaadjes, vogels die fluiten, de schaapjes in het weiland. Benoem de geluiden, doe ze na en wijs aan waar ze vandaan komen. Succes gegarandeerd.


Slaap kindje slaap...

Al dat buiten zijn en groen ontdekken brengt nóg een groot voordeel met zich mee: de meeste baby’s worden lekker rozig in de buitenlucht. De kans is groot dat je kindje buiten al heerlijk in slaap is gevallen...


Voelen maar!

Naast kijken, horen en ruiken valt er buiten natuurlijk ook van alles te voelen. Leg je kleintje eens op het gras of in het zand. Dat voelt wel héél anders dan in de box of bedje. Je baby voelt de ondergrond met zijn handen en voeten, knieën en ellebogen. Wat kriebelt dat gras en wat voelt dat zand lekker zacht. Ontdekken, ontdekken en nog eens ontdekken. Belangrijk, want een goede tastzin is de beste basis voor het zelfbewustzijn van je baby.

Op avontuur in de natuur!

New
Badcape badstof Ruffle - taupe - 80x80cm

€ 11,95

New
Badcape badstof Ruffle - greige - 80x80cm

€ 11,95

%
Badcape badstof Uni - light blue - 75x75cm

€ 7,95 € 9,95

%
Badcape 2-pack Cheetah/Uni - grey - 80x80cm

€ 12,45 € 24,95

Badcape badstof Uni - sand - 75x75cm

€ 9,95

%
Badcape 2-pack Cheetah/Uni - honey gold - 80x80cm

€ 12,45 € 24,95

Badcape Stains - neutral - 90x90cm

€ 24,95

Badcape badstof Uni - offwhite - 75x75cm

€ 9,95