Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Baby Essentials


Lees hier alle blogs met de meest handige tips en informatie om de dagelijkse avonturen met je kleintje een stuk makkelijker en comfortabeler te maken.

Met je baby naar buiten in de winter

Koning winter staat voor de deur. Dat betekent: kou! Gelukkig houdt niets jou tegen om er lekker op uit te gaan met je baby. Zelfs gure wind, lage temperaturen en regenbuien niet. Dat wordt dus gewoon samen een frisse neus halen. Met de juiste voorbereiding hou jij je kleintje heerlijk warm. Kwestie van goed inpakken en gaan! 

De kraamweek

Je hebt je zo'n dikke maand of negen voorbereid, maar toch is daar dan ineens je baby. Wow. Alles nieuw, alles spannend en alles overweldigend. Maar vooral ook héél veel liefde voor die wolk van een baby. De kraamweek is begonnen. Wanneer komt ook alweer de kraamzorg? Is het normaal dat ik zoveel zweet? En heeft mijn baby nou honger of pijn? 

Vluchttas inpakken

Spannend! De uitgerekende datum komt steeds dichterbij. Vanaf week 36 is het slim om je vluchttas alvast klaar te hebben staan.Geen idee wat er allemaal in je vluchttas moet? Deze checklist zorgt ervoor dat je niets vergeet. 

Alles voor je gezondheid

Zwangerschap, bevalling en het zorgen voor je baby vragen nogal wat van je. Dat begint met je lichaam dat negen maanden bezig is om je kindje te laten groeien. Ook mentaal gebeurt er van alles: je zorgt niet meer alleen voor jezelf en je moet aan van alles denken. Hoe je dat het kunt handelen? Denk vooral af en toe lekker aan jezelf en je gezondheid. Hoe? Kom in beweging! 

Hydrofiele startersets

Voor de komst van je kleintje heb je van alles nodig. Maar wat is nou écht een must have en wat is gewoon handig om te hebben? Eén product dat je sowieso terugvindt op iedere babyuitzetlijst zijn hydrofiele luiers. En zodra je baby geboren is, weet je waarom. Daarom riepen wij de hydrofiele starterset in het leven.

Eropuit: Slim inpakken en gaan

Het voorjaar is in zicht: op naar het lekkere weer en leuke uitstapjes met je kleintje. Wordt het een wandeling naar de kinderboerderij, een lunch op het terras of een dagje strand? Natuurlijk wil je niets vergeten, maar heb je ook geen zin om de hele dag met spullen te sjouwen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Slim inpakken en gaan! 

Hydrofiele doeken: De nummer één baby must-have

Al voordat je baby geboren is kun je er niet omheen: hydrofiele doeken . Deze alleskunners vind je terug op iedere babyuitzetlijst en al je vrienden met een kleintje zweren erbij. Tikje overdreven? Zeker niet! Dankzij hun veelzijdigheid zijn deze doeken onmisbaar bij de verzorging van je kleintje en super duurzaam.

Uitzetlijst

Wil je weten welke spullen je allemaal nodig hebt voor de komst van jullie kleintje? Dit handige overzicht helpt je daar hopelijk bij.  Bekijk de checklist hieronder en kom te weten wat je nodig hebt voor de komst van je baby. 

Je kleintje zijn eerste babyhapje!

Voor je het weet is je baby vier maanden oud en kun je beginnen met zijn eerste babyhapjes. Wat een mijlpaal. Een hele leuke, want je kleintje maakt kennis met verschillende smaken. Hoe pak je dat goed aan? Wat kun je allemaal geven en hoe maak je de hapjes klaar? Wij helpen je. 

Let's play! Dit zijn de leukste babyspelletjes

De zintuigen van je baby ontwikkelen zich in razend tempo. Dé perfecte manier om deze ontwikkelingen te stimuleren? Met babyspelletjes! Wij zetten de leukste voor de eerste twaalf maanden op een rijtje. It's playtime!

Alle Baby Essentials