Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

Baby Essentials


Lees hier alle blogs met de meest handige tips en informatie om de dagelijkse avonturen met je kleintje een stuk makkelijker en comfortabeler te maken.

Eropuit: Slim inpakken en gaan

Het voorjaar is in zicht: op naar het lekkere weer en leuke uitstapjes met je kleintje. Wordt het een wandeling naar de kinderboerderij, een lunch op het terras of een dagje strand? Natuurlijk wil je niets vergeten, maar heb je ook geen zin om de hele dag met spullen te sjouwen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Slim inpakken en gaan! 

Hydrofiele doeken: De nummer één baby must-have

Al voordat je baby geboren is kun je er niet omheen: hydrofiele doeken . Deze alleskunners vind je terug op iedere babyuitzetlijst en al je vrienden met een kleintje zweren erbij. Tikje overdreven? Zeker niet! Dankzij hun veelzijdigheid zijn deze doeken onmisbaar bij de verzorging van je kleintje en super duurzaam.

Uitzetlijst

Wil je weten welke spullen je allemaal nodig hebt voor de komst van jullie kleintje? Dit handige overzicht helpt je daar hopelijk bij.  Bekijk de checklist hieronder en kom te weten wat je nodig hebt voor de komst van je baby.