Meyco maakt mooi bereikbaar
Particulier / B2B

SwaddleMeyco inbakerdoek Louis - grey - 4-6 maanden

Levertijd: Direct leverbaar

€ 11,85

% € 16,95 (30.09% bespaard)
detailwidget
Kleur
Maat inbakerdoek
  • Vanaf € 50,00 gratis bezorging
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
Productnummer: 331060
Productinformatie

Met deze Meyco X Mrs. Keizer SwaddleMeyco Louis inbakerdoek geef je jouw baby een gevoel van geborgenheid wat lijkt op het gevoel van de baarmoeder. Na de geboorte moeten baby's ze vaak nog erg wennen aan de hoeveelheid ruimte waarover ze ineens beschikken. Ze missen het warme en geborgen gevoel wat ze in de buik gewend waren. Als je kindje onrustig is of veel huilt, dan is inbakeren met deze swaddle een hulpmiddel om te ontspannen en rustig te worden.

Classy klassieke stijl
Deze collectie is ontwikkeld in samenwerking met AnneMarie Keizer. Deze collectie is stijlvol en klassiek, met een actueel en toch tijdloos design. Verkrijgbaar in de kleuren taupe en grijs, gecombineerd met wit. Is je stijl klassiek, romantisch of modern? Laat je inspireren door de Meyco X Mrs. Keizer Louis collectie en mix & match alle items met elkaar.

De voordelen op een rijtje

  • Verkrijgbaar in twee kleuren taupe en grijs
  • Zowel in de maat 0-3 maanden (3,5 tot 6,5 kg / 50 tot 62 cm) als 4-6 maanden (6,5 tot 8,5 kg / 62 tot 74 cm) verkrijgbaar
  • Helpt je baby rustig worden en ontspannen
  • Gemaakt van 100% zachte katoen, speciaal voor de tere babyhuid

Wanneer is inbakeren een goede keuze?
Als je baby onrustig is, veel huilt, zich overtrekt of zichzelf wakker maakt door maaiende armpjes, is inbakeren met een SwaddleMeyco een goed idee. In de buik viel je baby vanzelf in slaap door het wiegen dat ontstaat als de moeder beweegt. Na de geboorte moet je kindje dat ineens zichzelf aanleren. Een SwaddleMeyco helpt daarbij.

Tot welke leeftijd?
Als je te maken hebt met een onrustige of huilbaby is het belangrijk te weten dat dit geen medische oorzaak heeft. Overleg dus altijd even met de verloskundige, kraamhulp of arts voor je begint met inbakeren. De meeste kindjes hebben baat bij inbakeren tot ongeveer 3 á 4 maanden. Er zijn ook baby's die langer baat hebben bij inbakeren. Het is wel belangrijk om op tijd te beginnen met het ontwennen van inbakeren. Stop met inbakeren vanaf het moment dat je kindje kan omrollen (meestal rond 6 á 7 maanden).

Veilig inbakeren doe je zo
Met deze swaddle baker je je kindje eenvoudig en veilig in, zo werkt het:

1. Leg je baby in de swaddle, met de schouders op gelijke hoogte met de bovenkant. De beentje worden in de voetenzak geplaatst.

2. Vouw de linker flap aangesloten om het lijfje en de armen van je baby. Bevestig hierbij beide klittenband delen op elkaar.

3. Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee klittenbandsluitingen op het klittenband deel van de linker flap.

De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je baby met hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het best gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug te slapen.

Een huilende en onrustige baby zorgt vaak voor spanning bij de ouders. Gebruik de SwaddleMeyco voor meer rust en ontspanning bij jouw kindje (en uiteindelijk dus ook voor jou).

Eigenschappen
Artikelnummer: 331060
EAN: 4054703331608
Biologisch: Nee
Droogvoorschrift: Drogen op lage temperatuur
Kleur: Grey
Leeftijdscategorie: 4-6 maanden
Materialen buitenkant: 100% katoen
Multipack: Single Pack
OEKO-Tex Standard 100: Ja
Sluitingen: Klittenband
Stijl: Louis
Strijkvoorschrift: Strijken op lage temperatuur
TOG-waarde: 1.0
Wasvoorschrift: Machinewas tot 40 graden

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met het product met andere klanten.