Meyco maakt mooi bereikbaar

Retourneren


 

Op de website proberen we zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat je van een product kunt verwachten. Echter het kan natuurlijk voorkomen dat het toch niet helemaal naar wens is. Ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden binnen 60 dagen. Deze zichttermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

 

Voorwaarden

Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Wil je het artikel retour sturen dan dient dit in de originele staat en verpakking te zijn. Ook dient de doos goed dichtgeplakt te zijn.

De kosten bij retourneren van de terugzending komen voor je eigen rekening.

Ontvangen wij een retour die niet aan deze spelregels voldoet dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

 

Algemene procedure

Stap 1:
Stuur een e-mail met je naam en ordernummer en de omschrijving van het product dat je wilt retourneren naar info@meycobaby.com. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de reden van retour erbij vermeld.

Stap 2:
Je ontvangt van ons via e-mail het retouradres. Stuur het artikel in de originele verpakking retour. Vermeld je gegevens en ons ordernummer op een briefje in of op de verpakking.

Pakketten terugsturen kan via verschillende pakketdiensten zoals POST NL, DHL Parcel en UPC. Heb je een groot pakket wat retour gestuurd moet worden is het wellicht goed om vooraf even bij de verschillende partijen te informeren (via de website) wat er mogelijk is, er zitten soms beperkingen in de maten / omvang van het pakket. Heb je vragen of advies hierover nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Stap 3:
Zodra wij het artikel in goede orde retour hebben ontvangen betalen wij je zo spoedig mogelijk (binnen 30 dagen) het verschuldigde bedrag terug.